DESCRIPCIÓ

Aquest bloc és una finestra de la nostra aula que obrim al món, especialment perquè els fillets i filletes puguin compartir des de casa amb vosaltres, la seva família, la vida que flueix dia rere dia a l'escola.
Així, podran entrar a l'escola les vostres mirades, les vostres paraules i compartirem un poc més els aprenentatges i el créixer en aquest moment fantàstic de la vida dels vostres fills i filles.

UNA FRASE PER L'EDUCACIÓ

"El gran motor de la societat hauria de ser l'educació, la gran tasca és fer que els individus esdevinguin persones."
Enriqueta Capdevila

"Amor i coneixement no són dues coses alternatives, sinó que l'amor és el fonament de la vida humana i el coneixement només n'és un instrument."
Maturana

dilluns, 22 d’abril del 2013

UNA SETMANA ESPECIAL: CELEBRAM SANT JORDI, EL DIA DEL LLIBRE

Avui matí, encetant aquesta setmana del mes d'abril,hem parlat que seria una setmana ben especial, amb moltes activitats per celebrar el dia del llibre, la festa de Sant Jordi. I vaja si en tindrem d'activitats: Primer de tot, per situar-nos un poc en la història, hem anat a la classe de na Mari a contar un conte de Sant Jordi, la princesa i el drac, i després hem escoltat la cançó, acompanyada amb unes figures de plastilina que ens han agradat molt. Aquí teniu aquests dos vídeos per si els voleu veure també a casa.


Per cert, també hem compartit la biblioteca gegant amb els fillets i filletes de 5è. Ens han fet molta companyia, ens han cuidat i contat els contes que noltros els hem demanat...Demà continuarem contant-vos més històries d'aquesta setmana tan intensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada